Dit is een informatieve website, met op de eerste plaats het volledige programma van alle activiteiten die doorgaan bij Drie Veren. Voor wie dit centrum en Lieve nog niet kent, is er bovendien een boel achtergrondinformatie, inclusief foto's, om je een idee te geven van wie wij zijn en wat onze filosofie is.

Om doorheen de website te wandelen kan je links op de veren klikken; ze blijven op elke pagina zichtbaar. De witte veer geeft telkens aan in welk hoofdstuk je zit. Klikken op onderstreepte woorden of zinnen brengt je bij meer informatie of foto's over het bewuste onderwerp.

Alles in de kosmos is energie, energie in beweging; zo ook deze website. Hij zal geregeld aangevuld worden met nieuwe informatie en nieuwe foto's. Mocht je bepaalde pagina's niet correct kunnen zien, druk dan op de toets F5 bovenaan je klavier of de dubbele groene pijltjes brechts bovenaan je scherm om de pagina te "verversen". Indien je dan nog problemen ondervindt, geef ons dan een seintje via mail, zodat we de fout kunnen herstellen.

Ik wil langs deze weg Pascale bedanken voor wat ze me geleerd heeft en voor het geduld dat ze aan boord gelegd heeft met deze soms wat ongedurige leerling-webbouwer! We nodigen je van harte uit om af en toe een kijkje te komen nemen en we horen graag je reactie.

Veel surfplezier!