Hieronder vind je een aantal fotoalbums met sfeerbeelden. Het is niet altijd gemakkelijk om een groep mensen vast te leggen op foto, evenmin om een sfeer te vangen in de lens. Dit zijn dan ook geen kunstfoto´s, maar we hebben de leukste kiekjes gekozen om op deze site te laten zien wie wij zijn en hoe het er hier aan toegaat.

Enerzijds willen we met deze albums de activiteiten illustreren die elders beschreven worden. De nieuweling krijgt op die manier een beeld bij de tekst en de deelnemer kan weer eventjes terug in de sfeer van het moment duiken. Anderzijds willen we laten zien hoe ingetogenheid en sereniteit hier hand in hand gaan met humor en uitbundigheid.

Wie weet tref je hier mensen aan die je kent, kom je tot de vaststelling dat jouw moeder naar de meditaties komt, dat je een spirituele buurman hebt... Of misschien merk je nu dat we ook van jou ooit een grappige foto hebben gemaakt, zonder dat je het wist. In ieder geval, in een album van Drie Veren kijken is kijken in een familiealbum. Veel kijkgenot!

Fotoboeken zullen binnenkort worden aangemaakt. Nog even geduld!