Het moest er eens van komen... Na de zoveelste krachtige spirituele reis naar Engelenland, kan Lieve niet anders dan beantwoorden aan de "roep" om terug te gaan, alleen, of met wie het gevoel heeft daar te mogen komen in dit leven. Het is met fierheid en vreugde dat ze vanaf heden de mogelijkheid aanbiedt om met een zelf samengesteld groepje onder haar begeleiding naar het oude Avalon (Glastonbury) te reizen. Daar staan uiteraard de prachtige tuinen van de Chalice Well en de Glastonbury Abbey op het programma alsook de beklimming van beide sacrale heuvels: de Tor en Wearyall Hill. Mogelijke extra´s onderweg naar Avalon zijn: een bezoek aan de kathedraalsteden Winchester (Ronde Tafel), Wells en/of Salisbury of een halte bij de stenencirkels van Avebury en Stonehenge (eventueel met een meditatie binnen de stenen). Een reis naar Engelenland is ook altijd een reis naar binnen. Lieve kan je daarbij begeleiden door het geheel een spiritueel thema mee te geven; een thema dat altijd geïnspireerd is door de legenden rond Koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel, rond Merlijn de Tovenaar en de Lady of the Lake. Lieve brengt je dan niet alleen op de verschillende krachtplaatsen, maar verzorgt er ook een ritueel of meditatie.

Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Je contacteert Lieve met jouw aanvraag: keuze van de te bezoeken krachtplaatsen, aantal deelnemers (maximum 8), aantal dagen (minimum 4), periode (minimum 1 maand na contactname en af te stemmen op de activiteitenkalender Drie Veren). Op basis van die gegevens wordt een eerste kostenraming gemaakt en dient een voorschot van 30% te worden betaald om de reis te bestellen. Dat voorschot kan niet teruggevorderd worden, tenzij de definitieve kostprijs meer dan 20% hoger ligt dan de eerste raming. Na reservering van het vervoer (huurauto of mini-bus), de overtocht (Channel Tunnel) en de overnachtingen (Bed & Breakfast), wordt de definitieve prijs vastgesteld en dient het saldo te worden betaald. Die prijs is altijd inclusief reisverzekering, inkomgelden en begeleiding. Bij annulatie van een deelnemer worden reeds betaalde sommen niet terugbetaald. Tot één week voor afreis blijft de mogelijkheid open, dat iemand anders de plaats inneemt. Je dient dan wel zelf voor vervanging te zorgen.

Zegt het je iets? Download dan het reservatieformulier en bezorg het Lieve persoonlijk, via mail of per post terug om je mini-trip aan te vragen. Enkel schriftelijke aanvragen komen in aanmerking, maar je kan uiteraard eerst telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden door te praten en je vragen te stellen. Hou er bij jouw planning rekening mee dat het organiseren van een mini-trip toch wel de nodige tijd in beslag neemt, zeker als een meditatie binnen de stenencirkel van Stonehenge op je verlanglijstje staat...

Hieronder vind je een overzicht van de minitrips die reeds zijn aangevraagd en waarvoor je je nog kan inschrijven:

Data
Thema
27/07/14-02/08/14
Uit de toren in de zon: 7 dagen Glastonbury