Traject

Een individueel traject is bedoeld voor wie begeleiding wil bij zijn/haar persoonlijk groeiproces naar een bewuster leven. Het kan een alternatief zijn voor de jaarcursus rond de 13 aquariuschakra's, voor wie zich op eigen tempo in deze materie wenst te verdiepen. Het is echter voor alles een adequate manier om oude kwetsuren en fysieke klachten eens en voor altijd aan te pakken en te helen.

De benaming "traject" is precies wat Lieve met deze individuele begeleiding van mensen beoogt: het afleggen van een reisweg naar jezelf, waarbij zij als reisleidster aan je zijde staat en aangeeft waar je even halt kan houden. Vanuit de thema's die zij in haar eigen leven heeft aangepakt en omgepoold én vanuit haar ruime ervaring in het werken met mensen, kan ze je op een fijne manier helpen inzichten te verwerven en daarnaar te handelen. Immers: inzicht zonder handeling brengt geen verandering!

De 13 chakra's vormen de rode draad doorheen de sessies. We beginnen bij de basis, om veiligheid en evenwicht te herstellen. Vanaf dan gaat elk traject een andere richting uit, een richting die volledig bepaald wordt door jouw thema's, vragen en levensdoel. Daarbij leer je de energie van de chakra's kennen die met jouw wandeling te maken hebben.

Binnen zo'n individueel parcours leer je naar de signalen van je lichaam te luisteren en achterhaal je wat de oorzaak is van je fysieke, emotionele en/of psychologische klachten (zelfs als die oorzaak in een vorig leven ligt). Eens het signaal van het lichaam (h)erkend is, kan de energie in het corresponderende chakra hersteld worden, waardoor je jezelf heelt en alle klachten verdwijnen. Je krijgt daarbij tips om het proces of de behaalde resultaten te ondersteunen d.m.v. stenen, bachbloesems of essences.

We werken via kleuren en automatisch schrift, via dans en lichaamswerk, via meditatie om inzicht te krijgen in wat jou blokkeert. De blokkade wordt weggewerkt en de leegte die ontstaat wordt terug opgevuld met nieuwe energie. Een traject brengt je helemaal bij jezelf en maakt de weg vrij om je eigen leven te leiden, los van de verwachtingen van de omgeving. Je leert dat je niet afhankelijk bent van de ander; dat je zelf tot inzichten kan komen en dat jij (en alleen jij!) jezelf kan helen.

Een traject begint waar andere therapieën tekort schieten en eindigt op het moment dat jij je zeker genoeg voelt om alleen weer verder te gaan. Het is een interessante reisweg voor al wie wil afrekenen met oude denkpatronen, overtuigingen en fysieke klachten en/of voor al wie begeleiding wenst bij zijn/haar persoonlijke (spirituele) ontwikkeling.

Een sessie in een traject duurt een uur en een kwartier tot anderhalf uur.
Het intakegesprek (eerste sessie) kost 80 €. Voor de opvolgsessies betaal je slechts 70 € op voorwaarde dat ze telkens binnen de 2 weken vallen (zeker in een beginstadium van het traject) en vooraf betaald worden.
Voor een afspraak overdag of 's avonds contacteer Lieve via mail: info@drieveren.be of telefoon: +32.475.904.762 (spreek eventueel een boodschap in indien je oproep niet beantwoord wordt).