Healing Natuur

De poezen zullen vanaf nu gasten in hun territorium moeten gedogen, want na vier jaar in dit huis te hebben gewoond en gewerkt, heeft Lieve nu ook de tuin ingepalmd en ingericht voor Drie Veren. In de wildernis achteraan werden bomen bijgesnoeid, dode takken verwijderd en de rommel van de vorige eigenaars opgeruimd. Onder de dennenboom, onttrokken aan het zicht van de omwonenden, werd een knusse healingruimte gemaakt.

Tijdens de maanden juli en augustus kan je een afspraak maken voor een speciaal zomerarrangement van een halve dag in de tuin. Na een hartelijke verwelkoming/kennismaking en eventueel bezoek aan de ‘verloskamer’ leidt Lieve je tot achterin de tuin, waar je door haar energetisch onder handen wordt genomen. Het is als een nazicht van je auto: je aura wordt gezuiverd, het chakrastelsel uitgemeten, uitgelijnd en uitgebalanceerd. Jij hoeft niets te doen, enkel het groen en de lucht inademen en wegdromen bij de achtergrondgeluiden uit de natuur. De behandeling gebeurt door handoplegging en uitpendelen en met behulp van edelstenen en natuurlijke krachtsymbolen, dat alles bovenop de kleren.

Om het effect van de healingsessie te versterken, blijf je in de tuin. Je kan neerstrijken op een van de lounge bedjes onder de bomen en in de stilte genieten van de omgevingsgeluiden. Je kan je installeren op de bank onder de geheiligde esdoorn met een dienblad vol gezonde lekkernijen. Je kan aan de tafel postvatten en een mandala inkleuren, iets in het gastenboek schrijven of wat puzzelen. Alle hoekjes in de tuin houden nog meer verrassingen in petto voor de bezoeker, zodat je je zeker niet zal vervelen. Wie wil, kan de tijd alleen doorbrengen; wie behoefte heeft aan een babbel, krijgt het gezelschap van Lieve. Je kan dit arrangement ook delen met je partner of een vriend(in), waarbij ieder om beurten een healing krijgt en jullie de overgebleven tijd samen invullen.

Woon je op een appartement en heb je zelf geen tuin? Heb je géén vakantie, maar wél behoefte aan rust en ontspanning? Kom dan naar Drie Veren voor een portie verwennerij. In Merksem? Aan die drukke Bredabaan? Het zal je verbazen hoe stil en vredig het achteraan in de tuin is, tussen de verschillende bomen en struiken, omringd door windgongen en rinkelende belletjes, zintuigstrelende geuren en kleuren, oog in oog met Boeddha en Kwan Yin, heimelijk bespied door aardewezentjes, de deva´s van de tuin en de poezen, die zeker van op afstand of van nabij zullen komen kennismaken.

Er is slechts één manier om je te overtuigen van de weldaad van dit aanbod: maak een afspraak en kom het aan den lijve ervaren. Het is het mooiste zomercadeau aan jezelf of iemand anders!

Tijdstip: enkel op weekdagen van 10.00u tot 13.00u of van 14.00u tot 17.00u.
Ook mogelijk op een zomeravond; het aanvangsuur kan worden afgesproken.
Prijs all-in: 99 € voor een individueel bezoek; 161 € voor 2 personen; vooraf te betalen.
Reservaties: telefonisch op het nummer +32.475.904.762, liefst ten laatste 1 dag vooraf.
Betaling: cash of door storting van de prijs op het rekeningnummer 001-4097415-17 van Drie Veren met vermelding van naam + zomerarrangement.Een zomerarrangement gaat uiteraard enkel door bij droog weer. Voor 13 € extra per persoon verwerf je het recht om bij regenweer (niet om andere redenen!) de afspraak te verplaatsen naar een andere dag. In het andere geval, krijg je een gelijk(w)aardig vervangingsprogramma aangeboden in de sfeervolle lokalen van Drie Veren. Betaalde sommen worden niet teruggegeven. Bedankt voor je begrip.