Chakra-healing

Bij spanning of stress, fysieke, emotionele of psychologische klachten, kan een healing wonderen doen. Toch heeft deze methode van werken ook zijn beperkingen, in die zin dat een therapeut nooit de oorzaak van een disbalans of blokkade kan wegnemen. Inzichten hierin krijg je wel, zodat je met het innerlijke werk kan beginnen en naar de oorzaak kan gaan kijken. Indien je daarbij ondersteuning wenst, kan je vanuit een healingsessie in een traject stappen om onder begeleiding alles aan te pakken wat jou in je groeiproces hindert of je ziek maakt.

Bij een traditionele chakrahealing met edelstenen pendelt Lieve de energie uit van elk chakra. Om mogelijke een mogelijke disbalans of blokkade te herstellen, werkt ze met de 7 chakra-healingstaaf en een of meerdere edelstenen voor elk van de 13 chakra's. Bij een klankheling wordt de juiste trilling van elk chakra hersteld met klankschalen en chakrafoon. Bij een energie-overdracht met een LichtWezenessence wordt energie van een Engel of Meester ingestraald in het fysieke lichaam, de aura en de 13 chakra's, gevolgd door een meditatie of een innerlijke reis.

Een speciale belevenis zijn de healing met Guan Yin, de godin van oneindig mededogen en onvoorwaardelijke liefde, of de healing met Aartsengel Michael, de Aartsengel van het Aquariustijdperk, aan wie Drie Veren is gewijd. Beide energieŽn hebben aan Lieve een healingmethode doorgegeven die uniek is en erop gericht om waarlijk als Aquarius-mens in de wereld te staan. Guan Yin helpt je oud verdriet op te lossen, je hartchakra te helen en te openen voor onvoorwaardelijke liefde. De healing met Michael richt zich op het keelchakra en helpt je om oude overtuigingen te herkennen en los te laten, zodat je bewust je zielentaak kan uitvoeren en je waarheid uitspreken.

Bij elke vorm van healing is er ondersteuning van Lichtwezens, die mogelijk ook een boodschap doorgeven voor de ontvanger. Een healing wordt altijd afgerond met een kort nagesprek.

Een chakra-healing kost 80 Ä en duurt maximum anderhalf uur inslusief een gesprek.
Voor een afspraak overdag of 's avonds contacteer Lieve via mail: info@drieveren.be of telefoon +32.475.904.762 (spreek eventueel een boodschap in indien je oproep niet beantwoord wordt).