Spiritualiteit is de weg naar bewustwording, een weg met vele obstakels en leerkansen. Die weg loop je in principe alleen: niemand anders kan je zeggen wat al dan niet goed voor je is. Dat is vaak heel frusterend, want we kunnen af en toe best wat hulp gebruiken. Er is ook niets op tegen om die hulp te zoeken, zolang je de aangeboden informatie en inzichten blijft toetsen aan je eigen innerlijke weten.

Bij Drie Veren kan je terecht voor begeleiding op de weg terug naar jezelf en naar anderen toe. Verwacht van Lieve geen wonderen: zij kan jouw problemen niet oplossen, maar is zelf al een heel eind gegaan op haar weg en kan vanuit haar eigen inzichten een licht werpen op jouw pad.

Dat ruggensteuntje kan de vorm aannemen van een eenmalig consult. Wie graag inzichten krijgt in een bepaalde situatie of zijn/haar zielentaak, kan bij Drie Veren terecht voor o.a. een tarotconsult, een zielentaakconsult, een re´ncarnatieconsult, een engelenconsult, een Bachbloesemconsult of een edelsteenconsult.

Wie de innerlijke balans wil herstellen, opteert beter meteen voor een chakra-healing. Drie Veren is een van de weinige plaatsen in Vlaanderen waar je een healing kan krijgen op de 13 Aquariuschakra┤s. Ook deze sessie geeft je mooie inzichten mee waarmee je in de toekomst mogelijke blokkades of disbalansen kan aanpakken of voorkomen.

Wie graag dieper ingaat op zijn/haar (spirituele) groei, kan in een traject stappen. Een traject bij Drie Veren is veel meer dan een therapie. Je ruimt niet alleen alle oude overtuigingen en blokkades op, maar krijgt ook inzichten in hoe ze ontstaan zijn. Bovendien krijg je meer zicht op je zielentaak, zodat je naar de toekomst toe bewust keuzes kan maken. Lieve wandelt een eindje met je mee langs de weg die jij gaat en kan vanuit haar jarenlange ervaring heel veel boeiende technieken aanreiken, waarmee je in het leven van elke dag aan de slag kunt. Het grote werk gebeurt nl. niet tijdens de sessies zelf: je moet de inzichten zÚlf in de praktijk brengen.

Tijdens de maanden juli en augustus kan je een afspraak maken voor een speciaal arrangement: de healing natuur, een chakra-healing onder de bomen met de gelegenheid om in de tuin een en ander te ontdekken over jezelf en de natuur. Bij mooi weer is het ook mogelijk dat Lieve je voor je gewone consult of traject in de tuin ontvangt.

Voor alle consulten en healings is het mogelijk om advies te krijgen bij het kiezen van een of andere vorm van ondersteuning. Bij zware emotionele gebeurtenissen kunnen Bachbloesems wonderen doen. De manier waarop Lieve ermee werkt, geeft je niet alleen inzicht in waar(om) je precies geraakt wordt, maar ook hoe je bepaalde patronen kan ompolen. LichtWesen- en Cosmic & Floweressences zijn dan weer zalig bij zware transformaties. Ook hier blijft de werkwijze niet beperkt tot het gebruiken van de flesjes, maar wordt dieper inzicht verschaft in oorzaken en vastgelopen patronen. Tenslotte zijn er natuurlijk ook de Edelstenen, waarmee je verlichting kan brengen bij fysieke klachten, of ze nu psychosomatisch van oorsprong zijn of niet. De keuze van een ondersteuning wordt bepaald door jou. Lieve zal nooit iets opdringen. Bij twijfel wordt gewerkt met kaarten of kinesiologie, om antwoorden uit jouw onderbewustzijn te halen. Immers jij weet het beste wat goed voor je is!

Vanaf 2008-2009 kan je bij Drie Veren ook maandelijks terecht voor een groepsconsult.