Meet the Goddess

In de reeks van spirituele zomerreizen, zijn we aanbeland bij de 8-puntige ster, die ongetwijfeld het beste kan worden ingevuld door de 8 fases in het godinnenjaarwiel. Op 8/8/2010 vertrekt Lieve samen met maximaal 8 reisgezellen voor 8 dagen naar het hartchakra van de aarde. In Glastonbury leeft de godinnencultus heel sterk. Alle jaarfeesten worden er uitbundig én ingetogen gevierd. In the Goddess Temple draait het jaarwiel letterlijk rond en je kan je er op elk tijdstip van het jaar onderdompelen in de energie van het moment. Doorheen het jaar verschijnen en verdwijnen de afbeeldingen van de 8 godinnen op de verschillende altaren. Het is een plezier om er neer te strijken en de sfeer op te snuiven. Lieve kijkt er dan ook naar uit om mensen tot bij de Godin te brengen.

Het wordt een kleurrijke reis, vol ervaringen, creativiteit en genieten van de natuur. Het wordt eveneens een innerlijke reis naar de Godin in onszelf, of we nu vrouw of man zijn in dit leven, want ook mannen zijn natuurlijk van harte welkom! Gedurende deze 8 dagen wandelen we door het jaarwiel en ontmoeten 8 krachtige ladies: Bridget, Artha, Rhiannon, Domnu, Ker, Bambha, Kerradwin en Danu. Ze nemen ons mee naar hun rijk van symbolen, want elke godin heeft haar eigen kleur, dieren, planten en krachtvoorwerpen.

Op het moment dat deze informatie op de website werd gezet was Lieve net terug van een minitrip met een klein groepje. Het was bij benadering haar 16de bezoek en weer heeft Avalon zijn magie laten werken. Weer werden enkele geheimen ontsluierd. Weer heeft Lieve nieuwe plekjes ontdekt en aspecten van zichzelf leren kennen. En weer heeft ze mogen ervaren dat zo´n reis gemaakt wordt door de mensen die erbij zijn en door wat zich allemaal aandient. Het is om die reden dat ze de verdere inhoudelijke invulling nog openlaat. Naarmate de datum van vertrek volgt, zal alles duidelijker worden...

Data: van zondag, 08 augustus tot en met zondag, 15 augustus 2010.
Deelnameprijs: 888 €
Inclusief: de heen- en terugreis per mini-bus en alle verplaatsingen,
een tijdelijke groepsreisverzekering,
7 overnachtingen in B&B op basis van 2 of 3-persoonskamers,
de spirituele begeleiding, de inkomgelden van alle aangekondigde bezoeken.
Voor eigen rekening zijn: lunches en avondmalen en eigen verteer,
eventuele toeslag van 99 € voor een eenpersoonskamer
(volgens beschikbaarheid),
extra bezoeken van betalende sites.  Inschrijvingen gebeuren in volgorde van betaling van een voorschot van 333 €. Een tweede schijf van 222 € dient te worden betaald vóór 01/05/10, het saldo van 333 € uiterlijk een maand voor afreis. Betalen kan cash of via overschrijving op onze reisrekening nummer 001-4190236-09 met vermelding van naam + Meet the Goddess. Betaal echter niets zonder eerst contact op te nemen om te zien of er nog plaats is.
In principe worden betaalde voorschotten niet terugbetaald, tenzij iemand anders je plaats inneemt. Je dient dan zelf voor vervanging te zorgen.
Bij annulatie (zelfs met vervanging) wordt altijd 25 € aangerekend voor administratiekosten.
Ongeveer een maand voor afreis voorzien we een samenkomst met alle reisgezellen.