Groepsconsulten

Het idee om groepsconsulten te organiseren werd doorgespeeld door een koningin. Bedankt Reine! Lieve ging er eerst niet op in: ze voelde enorme weerstand om als een soort medium voor een groep mensen plaats te nemen en hen boodschappen “door te geven”. De mini-trip naar Avalon in augustus 2008 maakte echter brandhout van die weerstand en bracht haar de nodige inzichten om dit op háár manier in te vullen: niet als kanaal, maar via de door haar door en door gekende tarotkaarten.

Zo´n groepsconsult is enerzijds een geschikt moment om algemene informatie door te geven over spiritualiteit, energie en kosmologie in het Aquariustijdperk. Daarbij kunnen thema´s als karma, reïncarnatie, chakra´s, engelen en meesters aan bod komen. Anderzijds kan de sluier over de toekomst een stukje opgelicht worden om mensen een antwoord te geven op vragen waarmee ze zitten; voor zover karmische of andere kosmische wetten dat niet verhinderen.

Concreet zal na een algemene inleiding iedereen in de mogelijkheid zijn om 2 vragen te stellen. Elke vraagsteller trekt een kaart, die Lieve hanteert om het antwoord te formuleren. Deze werkwijze toont mensen dat ze alle antwoorden al in zich dragen en dat kaarten een handige manier zijn om toegang te krijgen tot het onderbewuste. Misschien zet het hen ertoe aan om meer naar binnen te gaan en de antwoorden daar zelf te vinden?

Data: 23/9, 13/10, 20/11, 17/12/08; 16/1, 12/2, 24/3, 20/4, 13/5, 5/6/2009; 20.00u-22.00u.
Meebrengen: pantoffels met zachte zolen of dikke sokken.
Bijdrage: 13 €, voor het algemene gedeelte + twee vragen (5€ per extra gestelde vraag).


  Met de 13-beurtenkaart, waarvoor je 133 euro betaalt, kost een groepsconsult je slechts 10 euro. Die kaart is 1 jaar geldig en kan je eveneens laten afstempelen bij voordrachten en de maanmeditaties. Een aanrader voor geregelde bezoekers!