Bij het begin van een nieuw werkjaar is het altijd hollen en stressen om alles klaar te stomen. Het programma voor 2009-2010 is klaar, maar het zal nog even duren voor alle pagina“s op deze website zijn aangepast. Bedankt voor je begrip.

Op de pagina Kalender vind je alle informatie over cursussen, workshops, voordrachten en meditaties tijdens de maand oktober, zowel in Merksem als aan de kust.
Op de pagina Afspraken vind je alle informatie over consulten en healings.
Op de pagina Folders kan je de overzichtsfolder en de deelfolders ophalen en eventueel afprinten.

Hier is alvast een sneak preview van wat er allemaal op stapel staat dit jaar.

Intunend op de dertien manen in een jaar worden er dertien Meditaties georganiseerd, telkens bij volle maan. Elke meditatie heeft een ander thema en wordt begeleid door een andere energieėn. De meditatieruimte blijft ook dit jaar op woensdagnamiddag toegankelijk voor Individuele Stiltemeditatie en/of raadplegen van de Spirituele Bibliotheek.

Ook de Voordrachten, zowel bij Drie Veren in Merksem als op verplaatsing zijn een maandelijks terugkerend fenomeen.

En we trekken trekken dit jaar uiteraard ook terug naar Engelenland met een 5-daagse Minitrip naar Wiltshire met als titel "Magische Kringen en Cirkels". We gaan op zoek naar de Graal die in een bos begraven ligt en bezoeken graan-, bomen- en stenencirkels. De jaarlijkse Spirituele Reis, vertrekt op 8/8 voor 8 dagen met 8 deelnemers naar Glastonbury om ons te verdiepen in de 8-puntige ster van het godinnenjaarwiel.